Vi skal være Norges beste smøreoljeleverandør

som gir fremragende kundeopplevelse fra mennesker som er tilgjengelige, gir kompetent service og pålitelige leveranser.

Se mer
/

Vårt verdigrunnlag beskriver de verdier vår kultur er bygget på.

1. Vi rendyrker vår forretningsidé
Vi skjærer bort det overflødige og fokuserer på det vesentlige: Effektiv og ukomplisert bestilling og levering av høykvalitets smøreolje sammen med kompetent og personlig rådgivning.
 

2. Vi holder høy forretningsmoral
Vi ønsker å være kjent som en pålitelig og troverdig samarbeidspartner; en leverandør våre kunder vet at de kan stole på, og som overholder alle avtaler. 
 

3. Vi skal være gjeldfri
Som vår eier sier: ”Renter er avgift på utålmodighet”. Det betyr at vi bygger vår forretning på et sunt og fornuftig grunnlag som alltid tar utgangspunkt i et godt samarbeid med kunden. 
 

4. Vi skal motivere til en vinnerkultur
Vi ønsker at kundene skal synes at Uno-X Smøreolje er den beste smøreolje-leverandøren på markedet. Vi anstrenger oss hver dag på å bli flinkere til å drive forretning slik at våre kunder får best mulig service. 

 

5. Vi tenker positivt og offensivt
Våre eiere har gitt oss frihet og tillit til å utnytte de muligheter som oppstår og søke nye måter å gjøre tingene på – dersom det er til nytte for våre kunder.
 

6. Vi snakker med hverandre – ikke om hverandre
Vi tror på at en god stemning og et godt sammenhold i Uno-X Smøreolje er forutsetningen for å skape gode resultater og yte best mulig service for kunder og samarbeidspartnere.
 

7. Kunden er vår øverste sjef
Vi arbeider hver dag for at det skal være effektivt og ukomplisert for vår øverste sjef å være kunde hos oss.
 

8. Vi skal ha det morsomt og lønnsomt
Vi tror på at disse to tingene henger tett sammen. Vi tror på at glade medarbeidere som trives på jobben også er mere motiverte for å skape gode resultater. Det er vår erfaring.

Har du spørsmål?

Kontakt oss gjerne på mail, chat eller telefon.